"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
video ja fotod Tallinn korraldas laupäeval ülelinnalise elamumajanduskonverentsi (0)
02. detsember 2022

3. detsembril toimus Tallinna Kultuurikatlas (Põhja pst 27) kaheksas elamumajanduskonverents. Tegemist on traditsioonilise iga-aastase sündmusega, mis on suunatud korteriühistu esindajatele ja korteriomanikele, kus käsitletakse aktuaalseid elamumajandusküsimusi ning linna ja ühistuliikmete koostöökohti.

“Võttes arvesse meid ümbritsevat keerulist olukorda, keskendume tänavusel konverentsil just kõige olulisematele teemadele: tehases toodetud soojustuslahendused ja päikeseelektrijaamad, kriisivalmidus ja varjumiskohad ning kommunikatsioon,“ ütles abilinnapea Tanel Kiik.

Vaata galeriid (100)

Eelnimetatud arutelusid juhivad Tallinna Linnavarameti energiatõhususe projektijuht Aare Vabamägi, Päästeameti esindajad Lea Vainult ja Sten-Patrick Kreek ning Politsei- ja Piirivalveameti esindaja Margarita Ingel. Kõigil osalejatel on võimalus ka ise kaasa rääkida ja tekkinud küsimustele vastuseid saada.

Vaata galeriid (42)

Konverentsil arutatakse, kus saab Tallinna linn abiks olla ja mida saavad korteriühistute liikmed ise ära teha, et olla valmis erinevate keerukate olukordadega toimetulekuks.

Konverents algab 3. detsembril kell 10, eelregistreerunuid oodatakse juba kell 09.30. Konverents toimub hübriidformaadis, st osaleda saab nii kohapeal kui ülekande vahendusel Tallinna Linnavaraameti Youtube’i kanalil. Sündmust on võimalik kuulata sünkroontõlkes ka vene keeles.

Tallinna korraldab korteriühistutele nii tasuta nõustamist kui ka erinevatel päevakajalistel teemadel toimuvaid seminare. Nõustamisteenust osutatakse eesti ja vene keeles. Kogu Tallinna korteriühistuid puudutava informatsiooni leiab tallinn.ee/korteriühistu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.