"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD Tallinn tunnustas raekojas aasta parimaid sotsiaaltöötajaid (0)
03. detsember 2022
Ilja Matusihis

Tallinna linnavalitsus ning sotsiaal- ja tervishoiuamet tunnustasid reedel raekojas tänavusi tublisid sotsiaalvaldkonna töötajaid ja valdkonnale pühendunud spetsialiste.

Vaata galeriid (62)

Abilinnapea Betina Beškina ütles oma tervituskõnes, et aasta tagasi ei osanud keegi arvata, et koroonapandeemiast saab olla veelgi tõsisemaid väljakutseid ning ka siis langeb suur koorem just sotsiaalvaldkonna inimeste õlgadele.

“Möödunud aastal lootsime kõik, et koroonapandeemia jääb meile meelde kui kõige suuremat väljakutset pakkunud kriis, kuid see, mis järgnes sai üleöö meie kõigi ühine vastutus ja hool. Taaskord on sotsiaaltöötajad ennast ületanud, samuti ka vabatahtlikud,” rääkis Beškina. “Teie pühendumus on imetlusväärne, sest ka kõige süngemal ja emotsionaalselt keerulisemal hetkel teadsime, mida tuleb teha ja vastus oli vaid üks –ainult üheskoos saame aidata siia saabunud Ukraina sõjapõgenikke. Kuid see on vaid osa lõppevast aastast. Lisaks energiakriis, hinnatõus, hirm toimetuleku ja turvalisuse pärast. Kõigi nende teguritega peame oma töös igapäevaselt arvestama. Ja eesliinil nende murede ja lahendustega on just sotsiaaltöötajad. Tänan teid kõiki pühendumuse ja hoolivuse eest neil keerulistel aegadel.”

Tänukirja silmapaistva töö eest pälvisid Anet Asumets Pirita linnaosavalitsusest, Annika Torjus Kesklinna linnaosavalitsusest, Imbi Eesmets Tallinna Hoolekande Keskusest, Kadi Arula tugikeskusest Juks, Kadri Peljo Lasnamäe linnaosavalitsusest, Kai Keller Põhja-Tallinna linnaosavalitsusest, Kerttu Olõkainen Toidupangast, Larina Sein Nõmme linnaosavalitsusest, Liis Rändur Käo tugikeskusest, Lilija Plahtii Iru hooldekodust, Mare-Maia Kraav Tallinna Sotsiaaltöö Keskusest, Maria Krastõljova Mustamäe linnaosavalitsusest, Marika Vernik Tallinna vaimse tervise keskusest, Mari-Liis Roomet Kristiine linnaosavalitsusest, Mihhail Jakovlev Tallinna Põgenikekeskusest, Monika Lehismets Tallinna Perekeskusest, Olavi Laurimaa Tallinna Laste Turvakeskusest, Olga Nikolajeva Tallinna Lastekodust, Ulli Luide Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuametist ning Tallinna Lastekodu teraapiaaia loojad Merike Lukas ja Tatiana Mikhitaryan.

Ühtlasi tänati ja tunnustati ka organisatsioone ja koostööpartnereid: MTÜ-d Käsikäes Ukrainlastele, mupot, Tallinna perekonnaseisuametit ning Tallinna kinnavaraametit.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.