"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD Nõmmele tuli laupäeval kommimasinaga jõuluvana (0)
04. detsember 2022
Ilja Matusihis

Laupäeval, 3. detsembril kell 15-17 toimus Nõmmel tõeline jõulutrall, sest kõigile lastele tuli külla jõuluvana Olle koos kommimasina etendusega. Jõuluvana ootas kõiki lapsi Valdeku 13 ja 15 vahelisel alal.

Vaata galeriid (80)

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul jätkub pühademeeleolu Nõmmel ka sel nädalavahetusel. „Laupäeva pärastlõunal ootame kõiki lapsi koos peredega jõuluvana Ollele luuletusi lugema ning tema põnevast kommimasinaetendusest osa saama,“ rääkis linnaosavanem. „Loomulikult ootab kõiki lapsi ka väike kingitus jõuluvanalt ning Nõmme huvikooli õpilased on ette valmistanud meeleoluka jõulukava,“ lisas ta.

Nõmme jõulutrall toimub 3. detsembril kell 15-17 Valdeku 13 ja 15 vahelisel alal, kus kõiki lapsi ootab jõuluvana Olle. Kell 15.30 esinevad Nõmme huvikooli õpilased ja kell 16.10 saab näha jõuluvana Olle kommimasina etendust.

Rohkem infot leiab Facebookist Jõulutrall Nõmmel ürituse alt.

Pühapäeval, 4. detsembril toimub Nõmme Rahu kirikus (Võsu 5) teise advendi kontsert, kus esinevad Nõmme vaba aja keskuse ringid. Kõigi Nõmme jõuluüritustega saab tutvuda Nõmme linnaosa valitsuse kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.