"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD Teise advendiküünla süüdati kontserdiga Lasnamäel Sikupilli asumis (0)
04. detsember 2022
Albert Truuväärt

Pühapäeval, 4. detsembril kell 16.00 kõlas Majaka ja Lasnamäe tn ristmiku juures teine advendikontsert, kus süüdati traditsiooniliselt teine advendiküünal.

Vaata galeriid (28)

„Esimene advendikontsert ja traditsiooniline advendiküünla süütamine möödus väga meeleolukalt. Saime kuulata koos head jõulumuusikat, maiustada piparkookide ja glögiga, ning juhatada sisse alanud jõuluaeg. Olete kõik oodatud järgmisel pühapäeval Majaka ja Lasnamäe tn ristmiku juures kell 16.00, et võtta ühiselt vastu 2. advent,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Advendikontserdite seeria juhatas sisse Laulustuudio „Nupukesed“, kes esinesid Tondiraba Pargi kohviku kõrval. Teise advendi kontsert toimub Majaka ja Lasnamäe tn ristmiku juures algusega kell 16.00, kus muusikalise etteaste teevad Laulustuudio „Tutti Studio“, ning toimub traditsiooniline 2. advendiküünla süütamine.

Sooja olemise tekitab kuum alkoholivaba glögi ja imemaitsvad piparkoogid, mida jagatakse üritusel osalejatele tasuta. Kontserdi kõige pisematele külalistele teeb programmi animaator „Päkapikk“.

Üritusi korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus koostöös EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudusega ja on kõigile huvilistele tasuta.

Ürituse link: https://www.facebook.com/events/1066706484122127

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.