"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Pirita tänavuse jõulukaardi autor on Brigitta Lootus, palju õnne! (0)
05. detsember 2022

Pirita Linnaosa Valitsus kuulutas novembri algul Pirita koolide-lasteaedade vahel välja joonistusvõistluse, mille võidupilt pääseb linnaosa jõulukaardile. Konkursile laekus 59 pilti, parimatest parim selgitati välja 21. novembrist kuni 2. detsembrini toimunud rahvahääletusel Pirita LOV Facebookis.

“Väga vahva konkurss oli,” tunnistab Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit, “pilte tuli palju, üks värvilisem, südamlikum ja ägedam kui teine. Kui oleksime ise pidanud võidutööd valima, oleksime hätta jäänud. Õnneks tegi rahvas oma otsuse ja nüüd on meil rõõm soovida õnne Brigitta Lootusele (14.a.) Pirita Majandusgümnaasiumist, tänu kellele saab Pirita tänavu suurepärase, ja mis veelgi olulisem – läbini originaalse jõulukaardi. 

On tohutu heameel tõdeda, et Pirital on sedavõrd palju andekaid ja loova mõtlemisega lapsi ja noori. See lisab meile kõigile usku homsesse päeva. Tuhat tänu noortele kunstnikele ja rõõmsat pühadeootust kõikidele Pirita elanikele!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.