"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Vaata milline nägi välja praegune Tallinna sadama ala 90 aastat tagasi (0)
05. detsember 2022

Praegune Tallinna Sadama ala kandis Kaubasadama ja Vanasadama nime, sest sadamaid leidub merelinnas veel mitmel pool.

Foto: Carl Sarap (1893-1942). Laevad Tallinna kaubasadamas. 1930. aastad. Filminegatiiv, 6×6 cm. Fotomuuseum / Tallinna Linnamuuseum TLM Fn 9783:157

Raekoja taga, vanas raevanglas pesitsevas Fotomuuseumis saab analoogfoto teema-aasta puhul kolmel korrusel näha märgilist näitust Eesti 1930. aastate tippfotograafi Carl Sarapi loomingu paremikust, milles on haruldasi originaalfotosid, postkaarte, fotosuurendusi ja trükiseid. Lisaks üllitas Tallinna Linnamuuseum hiljuti mahuka albumi Carl Sarapi elutööst – seda trükist saab soetada Fotomuuseumist, Raekoja 4/6.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.