"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Eesti Loto avas uue veebikeskkonna, kus tuleb kõigil mängijatel registreerida oma mängukonto uuesti (3)
06. detsember 2022
Foto Scanpix
Teisipäevast saab lotot mängida ainult Eesti Loto uues veebikeskkonnas, kus on oma mängukonto registreerinud juba üle 50 000 kliendi.

Uus mängukeskkond loodi selleks, et pakkuda klientidele kaasaegsemaid mänguvõimalusi ja tuua turule uusi lotomänge, teatas Eesti Loto.

“Kuna uues veebikeskkonnas tuleb kõigil mängijatel registreerida oma mängukonto uuesti ning e-posti ja arvelduskonto verifitseerimistoimingud nõuavad pisut aega, siis on hea see teha varakult, mitte viimasel hetkel enne loosimist piletiostu sooritades,” ütles Eesti Loto juht Riina Roosipuu.

Juba liitunud mängijad on andnud Eesti Lotole palju tagasisidet ning aidanud leida ka mõningaid parandamist nõudvaid vigu. Enim on küsimusi esitatud konto loomise ja uue teenuse, e-rahakoti vajalikkuse kohta.

Eesti Loto uue mängukeskkonna arenduspartner on Saksa ettevõte The Quality Group, kelle loodud süsteeme kasutavad mitmed lotoettevõtted Euroopas. Partneritena on projekti kaasatud senise süsteemi arenduspartner Tietoevry Estonia AS ning olulise osa tööst on teinud ka Eesti Loto meeskond.

AS Eesti Loto on 100 protsenti riigi omanduses olev ettevõte, mille eesmärgiks on pakkuda turvalist ja usaldusväärset meelelahutust kooskõlas vastutustundliku mängimise põhimõtetega. Eesti Loto erinevaid lotomänge, nagu näiteks Bingo loto, Eurojackpot, Vikinglotto, Keno, mängib aastas ligi 440 000 inimest.

Igalt lotopiletilt tasub Eesti Loto 18 protsenti hasartmängumaksu Eesti ühiskonna hüvanguks. 2021. aastal tasus Eesti Loto hasartmängumaksuna riigile kokku 15,2 miljonit eurot, käesoleva aasta kümne kuuga kokku 13,1 miljonit eurot. Võitudena maksis Eesti Loto eelmisel aastal lotomängijatele üle 33 miljoni euro, käesoleva aasta kümne kuuga on võidetud 30,7 miljonit eurot.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Hele
25. dets. 2022 14:54
No nio Uus et ei ōnnestu enam kuidagi sinna sisse saada.
Oma Nimi
14. dets. 2022 00:19
Uus käkk!!!!!
Tüüpiline Eesti värk
11. dets. 2022 20:30
Teeme uhke uue asja aga kasutamine aetakse absurdselt tüütuks.