"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
täna kell 16 Kristiines toimub jäätmete liigiti kogumise teemaline veebiinfotund (0)
06. detsember 2022

Teisipäeval, 6. detsembril kell 16.00 toimub Kristiine Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel e-infotund, mille teemaks on „Jäätmete liigiti kogumise ABC“. Infotunnil esineb Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse osakonna peaspetsialist Liina Kanarbik.

Maailm on liikumas suunas, kus iga kinnistu omanik peab rakendama vajalikke meetmeid, et vähendada prügimäele ladestatavate segaolmejäätmete hulka. Üheks meetmeks on biolagunevate jäätmete eraldi sorteerimine. Selleks, et julgustada inimesi köögijäätmeid eraldi sorteerima, on Kristiine Linnaosa Valitsus aasta jooksul elanikele jaganud ligi 4000 biojäätmete kogumisnõud.

„Jäätmete liigiti kogumisel saame kaasa aidata puhtama keskkonna loomisele ning suunata järjest enam erinevaid jäätmeid taaskasutusse. Paber, plast, klaas, metall, puit – need on materjalid, mis ei peaks olema olmejäätmete hulgas. Lisaks peab iga elanik probleemtooted ja ohtlikud jäätmed viima jäätmejaama või andma need üle erinevatel kogumisringidel,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning lisas, et meie käitumine mõjutab tervet ökosüsteemi ja olles osa sellest, peame tagama oma lastele veelgi puhtama keskkonna.

E-infotundi on võimalik vaadata Kristiine Linnaosa Valitsuse Facebooki lehel: https://www.facebook.com/kristiine.linnaosavalitsus/

Kui antud teema kohta tekib küsimusi, palun saata need aadressile: liina.marrak@tallinnlv.ee

Infotund on hiljem ka järelvaadatav.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.