"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nõmme vaba aja keskus kutsub Nõmme jõululaada eelsel nädala kõiki käsitöövaipade ja keraamika müügile (0)
06. detsember 2022

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul vaba aja keskuse käsitöövaipasid ja keraamikat laupäeval toimuvalt Nõmme jõululaadalt ei leia. “Seetõttu soovitan kõigil huvilistel tulla sel nädalal Nõmme Majja uudistama seda imelist käsitööd, mis siin terve aasta jooksul valminud on. Kindlasti leiab sealt mõne ilusa vaiba või kruusi ka jõuluvana kingikotti,” lausus linnaosavanem.

“Nõmme memmed on aasta läbi usinasti käsitööd teinud, et jõulude eel aidata päkapikkudel kingikotti täita. Ootame teid meile külla, sest ainult korra aastas on võimalus näha seda imelist kohta, kus kaltsuvaipu kootakse ning tutvuda meie vahvate kangastelgede Antsu ja Juliusega,“ kutsus ka Nõmme vaba aja keskuse direktor Külli Tatter kõiki jõulueelsele käsitöömüügile.

Jõulueelne müük toimub 6.-9. detsembrini Nõmme Maja 0-korrusel.

Nõmme vaba aja keskuse jõulueelne käsitöövaipade ja keraamika müük on avatud:

  • 6. detsember kell 11 – 16;
  • 7. detsember kell 11 – 19;
  • 8. detsember kell 11 – 17;
  • 9. detsember kell 11 – 16.

Nõmme Maja asub aadressil Valdeku 13. Jõulueelse müügi sissepääsu leiab infosaali mineva kaldtee alt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.