"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
tänava sulgemine Teisipäevast muutus liikluskorraldus Pronksi tänaval (0)
06. detsember 2022

Teisipäeval muutus liikluskorraldus Pronksi tänaval Narva mnt ja Gonsiori tn vahelisel lõigul – seoses ümberehitustöödega on autoliiklusele suletud Pronksi tänav lõigus Narva mnt kuni Raua tn ning liiklusele on suletud ka Pronksi ja Raua tänava ristmik. Pronksi tänav Raua ja Gonsiori tänavate vahelises lõigus on samuti tavaliiklusele suletud. Kohalikele elanikele on Raua ja Gonsiori tänavate vahelisele lõigule tagatud juurdepääs Gonsiori tänava poolt.

Kunderi ja Gonsiori tänava vahelises lõigus on avatud üks sõidurada mõlemas suunas. Pronksi tänava Narva mnt ja Raua tn vaheline lõik ning Pronksi ja Raua tn ristmik on liiklusele suletud. Raua tänav on suletud Pronksi tänava ristmiku piirkonnas.

„Pronksi tänava rekonstrueerimise käigus vahetame välja ka kõik maa-alused kommunikatsioonid. Narva mnt ristmiku piikonnas toimub kanalisatsioonikollektori rajamine, Raua ja Pronksi tänava piirkonnas teostatakse ajutise teega ristuvate kommunikatsioonide väljaehitamist. Niivõrd mahukate töödega kaasnevad paratamatult ka ulatuslikud liikluskorralduslikud muudatused, mistõttu palume liiklejatelt mõistvat suhtumist ning ajutise liikluskorralduse tähelepanelikku järgimist,“ ütles abilinnapea Vladimir Svet.

Tööde tegemise ajal on kohalikele elanikele tagatud juurdepääs oma majade juurde. Sõltuvalt tööde iseloomust võib ligipääsul esineda lühiajalisi piiranguid, millest töövõtja teavitab elanikke jooksvalt.

Muudatused kehtivad kuni 20. detsembri õhtuni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.