"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Anett Kontaveit kogub heategevusliku oksjoniga raha loomade jaoks (1)
07. detsember 2022
Anett Kontaveit Foto Albert Truuväärt

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit paneb juba kolmandat aastat järjest koostöös Varjupaikade MTÜ-ga korraldatud heategevusoksjonile oma võistluskostüümid, tennisekotid ja muud tennisega seotud esemed ning oksjonil kogutud raha läheb koduta loomade raviarvete tasumiseks.

Kuna lemmikloomade abistamine on Anett Kontaveitile väga südamelähedane, on ta varemgi koduta loomi toetanud. Möödunud aastal aset leidnud sarnase heategevusliku oksjoni kaudu kogus ta varjupaiga loomade heaks lausa 4565 eurot.  

“Paraku satub varjupaika loomi, kes on varasemalt pidanud elama väga halbades tingimustes ja kelle tervislik seisund on kehv. Loodan väga, et heategevusliku oksjoniga kogunenud raha aitab tasuda nii mõnegi looma raviarveid ja seeläbi muuta nende elusaatust paremuse poole,” selgitas Anett Kontaveit. 

“Varjupaikade MTÜ hoole all on hetkel 707 kassi, 48 koera ja kuus pisilooma. Kahjuks on üsna tavapärane, et tänavalt või halbadest pidamistingimustest meie varjupaika saabuv loom on haige või vigastatud. Mitmed neist vajavad operatsioone ja muid veterinaarprotseduure, mis võivad osutuda väga kulukaks. Tänu Anett Kontaveiti varasemale panusele oleme saanud terveks ravida ja uutesse kodudesse saata hulganisti loomi. Oleme ääretult tänulikud, et ta ka sel aastal meie hoolealustele abikäe ulatab,” kommenteeris Varjupaikade MTÜ kommunikatsioonijuht Anni Anete Mõisamaa.

Oksjon algab kolmapäeval kell 12 ja toimub Varjupaikade MTÜ Facebooki lehel, kuhu on üles riputatud kõikide esemete fotod koos kirjeldustega. Esemeid on kokku 12 ja panustamine toimub igale eraldi. Oksjon lõpeb teisipäeval, 13. detsembril kell 19. Oksjon on pikeneva lõpuga viis minutit – võidab kõige kõrgem pakkumine.

Varjupaikade MTÜ on Eesti suurim koduta loomadega tegelev organisatsioon, kuhu kuuluvad varjupaigad Läänemaal, Pärnus, Tallinnas, Viljandis, Võrus ja Valgas ning Loomade heaolu keskus Viljandimaal. 15. tegutsemisaasta jooksul on MTÜ koju aidanud enam kui 23 000 looma.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Randel
7. dets. 2022 14:03
Tubli