"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
fotod Kesklinna tasuta advendikontseril Jaani kirikus esineb Laura (0)
07. detsember 2022

Kesklinna valitsuse korraldatav traditsiooniline advendikontsert toob täna publiku ette Laura, kes esitab nii enda loomingut kui ka tuntud jõulu- ja talvelaule. Kontsert Tallinna Jaani kirikus algab kell 18 ning on kõigile tasuta.

Vaata galeriid (21)

Kesklinna vanema Monika haukanõmme sõnul on jõulud varsti käes ning aasta tähtsamateks pühadeks valmistudes on aeg luua sobiv meeleolu. „Advendikontsert, koos niivõrd imelise artistiga nagu Laura, pakub selleks suurepärase võimaluse. Loodame kontserdiga valmistada rõõmu sadadele linnaelanikele ja soovida neile rahulikku pühadeaega,” ütles Haukanõmm.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.