"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kristiine jõulukontserdil Tallinna Kaarli kirikus astuvad üles Koit Toome ja Getter Jaani (0)
07. detsember 2022

Kolmapäeval, 7. detsembril kell 18.00 toimub Tallinna Kaarli kirikus Kristiine jõulukontsert, kus astuvad üles Koit Toome ja Getter Jaani.

Väljakujunenud traditsiooni kohaselt toimub taas Kristiine Linnaosa Valitsuse poolt korraldatud tasuta jõulukontsert, mis toimub traditsiooniliselt Tallinna Kaarli Kirikus (Toompea 10). Oodata on armastatud jõululaule ning lugusid esinejate enda repertuaarist.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on iga-aastane jõulukontsert tähtis traditsioon, mis tekitab häid pühade-eelseid emotsioone. „Igal aastal koguneb Kristiine rahvas pühade eel Tallinna Kaarli Kirikusse ja esimesest korrast on möödas juba 18 aastat. Tänavused esinejad on alati kontsertidel lummanud publikut oma suurepärase vokaaliga, kuid jõulumuusika kõlab nende esituses veelgi kaunimalt. Muusika on see, mis meid sinna kokku viib ja muusika on kõlanud terve aasta vältel paljudel Kristiine linnaosa üritustel,“ ütles Riibe ning kutsub kõiki meeleolukast sündmusest osa saama.

NB! Tegemist on kutsetega üritusega ja kohtade arv on piiratud!

Kutseid jagatakse linnaosavalitsuse infolauast (Metalli tn 5), mis avatud:

E 8.15–18.00;

T, K, N 8.15–17.00;

R 8.15–16.00 (lõuna iga päev 13-14).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.