"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
T1-s avati täna Rademar Outlet ja Denim Dream Outlet (0)
08. detsember 2022
Foto Andrei Ozdoba

T1 keskuses avasid täna, 8. detsembril uksed kaks outleti: spordi- ja vabaajakaupade müüja Rademar ja rõivapood Denim Dream. Alates 9. detsembrist jätkab outlet’ina T1-s tegevust jalatsikauplus Salamander.

Rademar Outletil on ligi 1100 ruutmeetrit müügipinda ja selle naabriks oleva Denim Dream Outleti pind on 900 ruutmeetrit. Mõlemad poed asuvad T1 teisel korrusel. Salamander Outlet asub keskuse esimese korruse ca 470-ruutmeetrisel pinnal. Denim Dream ja Salamander tegutsesid T1-s ka varem ning mõlemad jätkavad nüüd outlet-kontseptsiooniga, teatas T1.

„Rademari kolmas ja suurim outlet Eestis keskendub juhtivatele spordi- ja vabaajakaupade brändidele, pakkudes riideid ja jalatseid kuni 70-protsendilise allahindlusega. Kaubamärkidest on esindatud Nike, Columbia, Didriksons, Icepeak, Puma, EA7, Whistler, Brunotti, Adidas, Five Seasons ja teised,“ ütles Rademari juhatuse liige Margus Juksar.

„T1 keskuse uuenduslik kontseptsioon tõi siia Baltikumi suurima Denim Dream Outleti, mis avab uksed suure kaubavaliku ja heade hindadega. Kaubamärkidest on esindatud Calvin Klein, Denim Dream, Guess, Mustang, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Camel Active, Molly Bracken ja paljud teised. T1 Denim Dreami uus Outlet on suurepärane koht avastamaks ka mitmete tuntud brändide näidistooteid, mis on samuti kättesaadavad ahvatlevate hindadega,“ ütles Denim Dreami kaubamärgi all tegutseva Põldma Kaubanduse AS-i finantsjuht Egle Suit.

„Uueneva T1 kaks esimest korrust on kaubanduse päralt ning seal leiavad oma koha nii suuremad kui ka väiksemad kauplused. Keskendume kvaliteetsele ja eristuva tootevalikuga outlet­-kaubandusele, mis pakub keskuse külastajatele meeldivat ostukogemust,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

T1-s avas sel nädalal uksed veel kaks kauplust: teisel korrusel nahktooteid ja reisivarustust müüv Mandarina Duck, mille leiab Eestis vaid T1-st, ning esimesel korrusel alustas veini- ja elustiilipood WineStyle.

Hõbe sõnul on lõpusirgel esimest ja teist korrust ühendava eskalaatori paigaldamine. T1 aatriumi keskel asuv eskalaator hõlbustab liikumist kaubanduskorruste vahel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.