"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Omniva avas Kristiine keskuses tuleviku postkontori, mis on varasemast keskkonnasäästlikum (0)
09. detsember 2022

9. detsembril avati Omniva tuleviku postkontor Kristiine keskuses. Uues postkontoris on kliendile kõik vajalik e-kaubanduse ja postiteenustega seonduvalt. Lisaks pakub kontor senisest mitmekülgsemat, keskkonnasõbralikumat ning kliendikesksemat teenindust.

“Posti- ja pakiäri muutub suure kiirusega. Sõltumata inimeste tugevast eelistusest kasutada pakiautomaate, on endiselt postiteenuseid, mida soovitakse teha just postkontoris kohapeal,” ütles Omniva juhatuse esimees Mart Mägi. “Hea näide on jõulude-eelne aeg, kus saadetakse rekordarv pakke ja neid saab postkontorist väljastada päevas kordades rohkem kui pakiautomaadist,” rääkis Mägi.

Uued postkontorid on varasemast keskkonnasäästlikumad. Müügil on keskkonnasõbralikud pakendid ja pakkelahendused. Välja tuldi “võta või jäta” lähenemisega, mis võimaldab pakendid kontorisse jätta, et järgmine klient saaks oma saadetise sellega teele saata.

„Kristiine keskus asub mitmete linnaosade ristumiskohas ja seal on olnud suur nõudlus postiteenuse järele. Hea meel on, et enne jõulude algust on uus kontor avatud ja senisest parema kontseptsiooniga, eakate jaoks on süsteem tehtud senisest hõlpsamaks,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning lisas: „Postkontor ei ole ainult teenus, vaid see on ka kohalike elanike kohtumispaik,” lisas Riibe, kes tänas Omnivat uuenduste eest.

Uuendusena on kontoris ka Omniva oma kingipood, kust saab osta raamatuid ja meeneid. Veel leiab valikust traditsioonilisi postmarke, postkaarte ja teisi postitooteid. Saalis hakkab kesksel kohal olema pakkelaud ja saabuvate jõulude eel rõõmustame inimesi sellega, et nad saavad kingitused ise kohapeal ära pakkida ja need koheselt teele panna.

Tuleviku postkontorite lahenduse töötas välja Urmas Pastarus koostöös tunnustatud sisearhitektide Raul Tiituse ja Birgit Palkiga büroost PINK.

Möödunud nädalal avati tuleviku postkontor ka Järve asumis. Järgmise kolme aasta jooksul uuendatakse kõik Omniva postkontorid. Omnival on Baltimaades üle 1000 pakiautomaadi, neist 314 Eestis, kuid see number kasvab lähiajal veelgi. Lisaks enam kui 150 postkontorit ja postipunkti üle Eesti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.