"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Pae pargi suusarada on valmis ja ootab spordihuvilisi suusatama (0)
09. detsember 2022

Alates reedest, 9. detsembrist on suusasõprade jaoks Pae järve ümber kulgev suusarada avatud. 

„Nüüd on lume kiht piisavalt paks selleks, et alustada suusatamisega. Kutsun kõiki suusahuvilisi Pae parki sportima. Ühtlasi palun kõiki pargi külastajaid sealhulgas suusatajaid olema ettevaatlikud ja arvestavad teiste liiklejatega,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. 

Lasnamäele Pae parki on sisse aetud klassikaline suusarada, mille juurdepääs on vaba ja tasuta. 1,9-kilomeetrine ring kulgeb ümber Pae järve ning on kogu pikkuses valgustatud, mis võimaldab suusatada ka pimedal ajal. Rajal on mitmed kerged tõusud ja laskumised, mille läbimine on jõukohane erineva ettevalmistusega harrastajatele. Rada on tähistatud postidega. Küll aga tasub olla eriti tähelepanelik, sest rada ristub kõnniteega.

Suusarada Pae pargis on tehtud koostöös Pirita Spordikeskusega. Raja ise on loonud suusaraja meister kasutades spetsiaalset rulli. Niikaua kui ilm lubab, jälgib linnaosavalitsus raja seisukorda ja vajadusel hooldab seda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.