"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
FOTOD Nõmmel toimus suur jõululaat, kontsertkavaga astusid üles Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar (0)
10. detsember 2022
Albert Truuväärt

10. detsembril toimus Nõmme keskuses Jaama tänaval suur jõululaat. Meeleoluka kontsertkavaga astusid üles Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar ning tulemata ei jäänud ka jõuluvana.

Vaata galeriid (33)

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul leiab Nõmme jõululaadalt tooteid nii kohalikelt tegijatelt kui kaugemalt. „Nõmmel toimub advendi- ja jõuluajal erinevaid sündmusi. Soovime kogukonda liitva laadaga tuua Nõmme keskusesse veelgi enam pühademelu ning pakkuda elanikele võimalust veeta üks tore päev koos pere ja sõpradega,“ lausus linnaosavanem.

Laadal pakuvad oma kaupa ja käsitööd Nõmme Huvikool, Nõmme Vaba Aja Keskus, Inspiratsiooniraamatukogu, Kadri Kaerma keraamika, Taimi Härma kudumid, Maire Künnapi õmblustööd ja peapaelad, Diamira OÜ mänguasjad,  Ilona Und merevaigu ehted, L-kõrts, Silja Saula piparkoogitaignatega, Priisle kommerts jõuluteemaliste voodipesude ja kudumitega ning Nõmme turu Pähklipureja. Selleks, et laadalistel päeva jooksul kõht tühjaks ei läheks pakuvad kehakinnitust Hiiu BBQ, Vorstiabi ja Sõõrikukohvik.

Nõmme jõululaat avatakse Jaama tänaval kell 12, kell 14 annavad kontserdi Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar, kell 15.30 ootavad kõiki lapsi väikese kingitusega jõuluvana ja päkapikk. Kell 14-16 vestleb infotelgis kodanikega Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri. Lisaks pakub laadapäeval kell 12-16 CityMed hambakliinik (Jaama 1a) tasuta suutervise nõustamist. Ka kõiki jõululillesid ja -pärgasid saab sel laupäeval Nõmme Lillest (Jaama 1) soodsamalt.

Palume võimalusel tulla laadale jalgsi või ühistranspordiga ning arvestada, et kõigil kauplejatel ei ole kaardimaksevõimalust.

Rohkem infot Nõmme jõululaada kohta leiab ürituse Facebooki lehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.