"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kultuurikeskus Lindakivis on avatud laste joonistustööde näitus "Talv Lasnamäel" (0)
11. detsember 2022
Lasnamäe LOV

Kultuurikeskus Lindakivis on avatud Lasnamäe lasteaedade laste tööde näitus „Talv Lasnamäel“. Näitus on avatud kultuurikeskuse fuajees 9. – 31. detsembrini.

„Soovin tänada kõiki lapsi ja juhendajaid, kes esitasid töid konkursile. Tänu neile saavad meie elanikud nautida ilusat näitust Kultuurikeskus Lindakivis. Linnaosa valitsus on saanud sellel aastal väga ilusa jõulukaardi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko. Ta lisas, et linnaosa valitsus saadab välja igal aastal jõulukaarte elektroonilisel kujul, kuid vahel harva ka mõned paberkaardid. Samas on palju erilisem kui linnaosa kaarti kaunistab meie linnaosa lapse joonistus. 

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kuulutas välja Lasnamäe lasteaedadele laste joonistuskonkurssi „Talv Lasnamäel“, eesmärgiga leidmaks pildi linnaosa selle aasta jõulukaardile. Konkurss kestis alates 24. oktoobrist kuni 14. novembrini. Igast Lasnamäe lasteaiast oli konkursile oodatud üks töö. Esitatud joonistuste hulgast valis komisjon välja parima töö, mis kaunistab Lasnamäe Linnaosa Valitsuse 2022.a jõulukaarti. Võidutöö autoriks on 5-aastane Sofia Gurung Tallinna Lasteaiast Kirsike.

Konkursile laekus kokku 21st lasteaiast tööd, milleks olid: Liikuri, Kihnu, Tuule, Muhu, Kivimurru, Sikupilli, Mustakivi, Raadiku, Ümera, Pallasti, Ülemiste, Priisle, Paekaare, Loitsu, Seli, Asunduse, Mahtra, Kuristiku, Lindakivi, Suur-Pae ja Kirsike.

Kõiki konkursile esitatud töid võib näha Kultuurikeskus Lindakivi fuajees, kus näitus on väljas 9. – 31. detsembrini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.