"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
video Tallinna lauluväljaku valgusfestivalil avas uksed laserkiirte mets (0)
11. detsember 2022
Luisa Valgiste/Pilt on illustratiivne

Tallinna lauluväljakul avati reedel valgusfestival Imedemaa, mille juurde kerkis laserkiirte metsatukk.

Valgusfestival on inspireeritud Lewis Carrolli lasteromaanist “Alice Imedemaal”. Fantaasiariik kerkib lauluväljaku merepoolsele alale. Kümned valgusskulptuuride ansamblid kujutavad nii kuulsa muinasjutu tegelasi ja olustikku kui ka muid fantastilisi taimi, loomi, linde ja ehitisi. Sadade tuhandete lampidega ehitud ja siidiga kaetud skulptuurid on kuni kaheksa meetrit kõrged. 

Laserkiirte metsas toimuvad valgusfestivali lahtioleku õhtutel igal reedel, laupäeval ja pühapäeval laseretendused, milles kasutatakse 12 laserit ning kõlab spetsiaalselt show‘ks loodud muusika. Lasermetsa ja -etendusi saab nautida kuuel nädalavahetusel. Lisaks valgusfestivali meelelahutusprogrammile ootavad külalisi ka jõuluturg, tänavatoiduala, jõuluvana kohtumispaik ja lõbustuspark.

Valgusfestival Imedemaa avatakse 9. detsembril ning on lahti iga nädala reedel, laupäeval ja pühapäeval kella 17.30–22ni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.