"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
TIINA MÄGI: Vaadake rakettide asemel üksteisele silma (0)
12. detsember 2022
Tiina Mägi Foto: Mats Õun

Tallinn jätab tänavu ära suure üldise ilutulestiku. Pealinn uuris, mida linlased sellest arvavad ning kuidas tuleks juba enne uut aastat algav ilutulestikuga paugutamine kontrolli alla saada.

Vaadake rakettide asemel üksteisele silma
Kodulinna maja perenaine Tiina Mägi
 
Pean ilutulestiku ärajäämist üsna õigeks. Võiks katsetada mingit muud viisi, kuidas aastat ilusasti vastu võtta. Inimesed võiksid olla rohkem omavahel suhtlejad – pole vaja kõiki tundeid taevasse tulevärgi vaatamisse panna! Vaadakem selle asemel üksteisele südamlikult silma. Midagi ilusat öelda, midagi ilusat teha, midagi ilusat planeerida!

Kui ilustulestik läheb taevasse ja kaob jälge jätmata, siis ilus soov ja ilus kokkulepe töötab tuleviku heaks ning neist on rohkem kasu. Mulle meeldiks aastavahetuse hetkel otsida sõpradega üles oma lemmikpaik linnas ja seal lumehanges küünal süüdata. Tähtis on üksteist märgata, üksteisele silma vaadata ja ilusaid mõtteid mõelda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.