"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
ilmaennustus Lähipäevil tuleb kuni 18 kraadi külma (0)
13. detsember 2022
Foto: Pixabay

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb lähipäevil kuni 18 kraadi külma, ühtlasi on oodata lumelisa, vahendab BNS. 

Neljapäeva öösel pilvisus hõreneb. Öö hakul sajab mitmel pool lund ja lörtsi, saartel ka vihma, on jäiteoht! Sadu on paiguti tugev ja tuiskab, hommikuks järk-järgult hõreneb. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, puhanguti 16, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 23 m/s, hommikuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, pärast keskööd langeb, hommikul on sisemaal vahemikus -7 kuni -13 kraadi, saarte rannikul on kuni +2 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Peamiselt Lääne- ja Kagu-Eestis sajab lund, kohati tuiskab. Puhub lõunakaare tuul 4-9, ennelõunal rannikul puhanguti kuni 15 m/s, õhtul saartel muutlik tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis vahemikus 0 kuni -5, ida pool -6 kuni -12 kraadi, pärastlõunal langeb sisemaal kiiresti.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja on udu. Puhub lõunakaare, Lääne-Eestis ka läänekaare tuul 1-7, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul vahemikus -9 kuni -15 kraadi, kohati on kuni -18 kraadi, saartel ja läänerannikul on -1 kuni -7 kraadi ning hommikuks tõuseb. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja on udu. Puhub enamasti lõunakaare, saartel ka muutlik tuul 1-7, rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -5 kuni -12 kraadi, saarte rannikul on kohati kuni -1 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja on udu. Puhub lõunakaare, Ida-Eestis ka idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -8 kuni-12 kraadi, saartel -2 kuni -7 kraadi. Päeval on pilves, üksikute selgimistega ilm. Kohati võib vähest lund sadada, õhtul jõuab merelt saartele uus sajuala ning paiguti tuiskab. Mõnel pool püsib udu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, saartel puhanguti 12 m/s, Ida-Eestis muutlik tuul 1-5 m/s, õhtul tugevneb saartel ja läänerannikul edela- ja lõunatuul 6-12, puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -8 kuni -12, saartel -2 kuni -7 kraadi, õhtul tõuseb saartel järk-järgult üle 0 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.