"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
HAABERSTI ÜRITUSED Õismäe tiigi ääres tuleb suurejooneline uusaastakontsert ja Haabersti päevakeskuses toimuvad erinevad jõuluüritused (0)
13. detsember 2022
Õismäe tiik. Foto: Dmitri Povilaitis

Sel aastal Haabersti Linnaosa Valitsus Õismäe tiigi ääres uue aasta ilutulestikku ei korralda, küll aga toimub sel aastal esmakordselt tiigi ääres suurejooneline uusaasta kontsert. Saadame koos ära vana-aasta ja tervitame uut 2023 aastat!

Kõik huvilised on tiigi äärde oodatud laupäeval, 31. detsembril algusega kell 23.00. Õismäe tiigi kaldal esinevad Benassi Bros feat Dhany ning Eduard Toman. Üritus on tasuta! Üritust korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus.

Haabersti päevakeskuses (Õismäe tee 24) toimuvad jõuluüritused:

Neljapäeval, 15. detsembril kell 10.10-11.11 on huvilistel võimalik osa saada EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja praost Jaan Tammsalu loengusarjast „Hoolt kanda ka hinge eest“.

Algusega kell 12.00 toimub käsitööna valminud jõulukaartide müük ning kell 12.00-15.00 on huvilistel võimalus päevakeskuses osa saada terviseneljapäevast. Toimub Südameapteegi proviisori vastuvõtt ning kell 14.00-15.00 on huvilistel võimalik mõõta veresuhkrut.

Proviisori vastuvõtule ja veresuhkru mõõtmisele on vajalik eelnev registreerimine telefonil 56242925.

Kolmapäeval, 21. detsembril kell 12.00-16.00 toimub Haabersti päevakeskuses Hiiumaa Köök ja Pagar toodete müük. Köök ja Pagar toob pealinlaste jõululauale panekuks Hiiumaa sülti ja pasteeti, jõulukeeksi, leiba-saia, piparkooke ja palju muud maitsvat, mida tavapäraselt saab ainult Hiiumaal poodidest.

Kell 13.30 toimub päevakeskuses käsitööna valminud jõulukaartide müük ning kell 14.00 on kõik huvilised oodatud jõulukontserdile, kus jõulukavaga esineb Türnpu Meeskoor. Mõtisklusi jagab laulude vahele EELK Tallinna Jaani koguduse õpetaja praost Jaan Tammsalu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.