"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Meeldetuletus: Lasnamäe korteriühistute infopäevad toimuvad juba täna ja homme (0)
14. detsember 2022
Foto: Scanpix

Lasnamäe korteriühistute infopäevad toimuvad 14. detsembril algusega kell 17.00 (eesti keeles) ja 15. detsembril algusega kell 17.00 (vene keeles). Lasnamäe Linnaosa Valitsuse hoone (Pallasti 54) 1. korruse suures saalis.

„Olemegi jõudnud korteriühistute esindajate poolt kauaoodatud teemadeni. Sel korral keskendume infopäevadel kahele teemale: üleüldiselt mis tegevusi linn toetab ja mille peale saab korteriühistu toetust küsida ning räägime ka jalgratastega seotud teemadel,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Teemana käsitletakse nii Lasnamäe Linnaosa Valitsuse kui ka Tallinna Linnavaraameti poolt eraldatud toetusi ja jalgratta temaatikat, jalgrattateede võrgu arendamist ja jalgrattamajade rajamist Lasnamäel.

Alates selle aasta juunikuust võeti vastu kaks uut meedet, milleks on rattamaja toetus ja rohepöörde toetus. Rattamaja toetusega planeeritakse rattamajade paigaldamist kortermajade juurde. See soosib kergliiklusteede kasutamist ja vähendab vajadust autoga liiklemiseks. Rohepöördetoetuse eesmärk on toetada arengudokumendi „Kliimaneutraalne Tallinn. Tallinna säästva energiamajanduse ja kliimamuutustega kohanemise kava 2030“ elluviimist.

Toetuste liigid:

  • Fassaadid korda
  • Roheline õu
  • Tuleohutustoetus
  • Auditi toetus
  • Rõdude ja varikatuste auditi jätkutegevuse toetus
  • Koolitustoetus korteriühistu juhatuse liikmele
  • Rattamajatoetus
  • Rohepöördetoetus
  • Hoovid korda

Tulevaste infopäevade lektoriteks on Tallinna Linnavaraameti korteriühistu- ja elamuosakond, samuti Lasnamäe Linnaosa Valitsuse esindajad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.