"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Õismäe raba hooldatud suusarada ootab talveilma nautima (0)
14. detsember 2022
Foto: Haabersti Linnaosa Valitsus

Õismäe raba terviserada on taas suusasõprade ootel. Viimaste päevade rohke lumelisa on võimaldanud terviserajale rajada suusaraja, kus on võimalik sõita nii klassikalises kui vabatehnikas.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et rohke lumelisa on võimaldanud Õismäe raba terviserajale sel talvehooajal esmakordselt rajada suusaraja. „Mõnus talveilm ja regulaarselt hooldatud kahekilomeetrine suusarada ootavad nüüd Õismäe rabasse sportima nii väikeseid kui suuri suusasõpru,“ ütles linnaosavanem.

Klassikajälg on raja siseküljes ning seda palutakse terviserajal liikujatel hoida. Jalutajatel palutakse kõndida raja välisküljes, et raja keskele mahuksid vabatehnikas liikujad. Õismäe raba terviserada on piisavalt lai, et kõik liikujad saaksid sinna sõbralikult ära mahtuda.

Õismäe raba terviserajal toimub regulaarne suusarajahooldus koostöös Tallinna Kultuuri- ja Spordiameti ning Eesti Terviserajad SA koostöös. Õismäe raba asub Vabaõhumuuseumi tee ja Vana-Rannamõisa tee vahelisel alal ning mõlemal tänaval asuvad terviseraja juures ka parklad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.