"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
fotod ja video Linna kõige suurem piparkoogimaja asub Swissotelis, disainigaleriist leiab aga küpsetatud Kõpu tuletorni ja Pirita kloostri varemed (0)
15. detsember 2022

On jõuluootuse ja piparkoogilõhna nautimise aeg. Piparkoogimaania näitus annab suurepärast inspiratsiooni, kuidas küpsetada arhitektuuri. Disaini- ja arhitektuurigaleriis Pärnu maantee 6 asuval näitusel saab kaeda piparkoogist ehitatud Kõpu tuletorni, Pirita kloostri varemeid, Mustamäe kuuendat mikrorajooni, Eiffeli torni ja palju muud.

„Mulle tundub, et eriti kõnetab näitus just täiskasvanuid, mitte lapsi,“ leidis kunstnik Mari-Liis Laanemaa. „Lastel on siin ka muidugi väga vahva. Aga ma näen, kuidas täiskasvanud inimeste silmad särama löövad ja laps nende sisemuses rõõmustab. Tulge ja astuge sisse, mehed ka!“

Vaata galeriid (19)

Tallinna linna tõenäoliselt kõige suurem piparkoogimaja asub Tallinna Swissotelis, kus jõulumeeleolu loob inimese suurune ehtne piparkoogiehitis. Tõeline ehituskunsti meistriteos on kena algus jõulumeeleolu loomiseks.

Vaata galeriid (50)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.