"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Vähiravifond korraldab sel nädalavahetusel Ülemiste keskuses suure heategevusliku käsitöö- ja kunstilaada (0)
16. detsember 2022
Pilt: Vähiravifond

16.-18. detsembrini Tallinnas Ülemiste keskuses toimuvale laadale on paljud Eesti käsitöö- ja kunstimeistrid saatnud oma töid ning kogu laadatulu läheb vähihaigete toetuseks. Laadalt leiab igale maitsele kõige erilisemaid jõulukingitusi. 

“Meie heategevuslik käsitöö- ja kunstilaat laiendab headuse osakaalu Eesti ühiskonnas. Täname kõiki Eesti inimesi, kes on laadale esemeid saatnud ning ürituse õnnestumisse panustanud,” ütles laada projektijuht Pille Retter. “Annetatud kunsti ja käsitööd laekub meile siiani peaaegu iga päev. Pakke on jõudnud meieni väga paljudest erinevatest Eesti paikadest: näiteks Võrust, Tallinnast, Tartust, Toilast, Rakverest, Kohtla-Nõmmelt, Pärnust. Isegi Hiiumaalt ja Saaremaalt.”

“Inimeste andekusel, loovusel ja meisterlikkusel ei näi otsa ega äärt,” rõõmustas Retter. “Tihtilugu leiame pakkidest ka armsaid kirjakesi, kuhu kantud sisse head soovid, kinnitused ja veendumused vähiravifondi ja meie annetajate olulisusest, või hoopis mõni isiklik lugu – aitäh selle jagamise, usalduse ja headuse eest!” 

Laadalt leiab palju erilisi kingitusi: maale ja lõuendeid, kudumeid ja kodutekstiili, mänguasju, kauneid küünlaid ja jõulukaarte, ehteid, fondi logodega meeneid ning palju muud. “Meie armsad, tegusad ja naerusuised vabatahtlikud ootavad teid laadale ostlema, et saaksime meile saadetud heateod paljundada veelgi suuremateks heategudeks. Meie vabatahtlikele võib ka niisama tulla tere ütlema või fondi kohta lisainfot küsima. Kindlasti ei puudu ka sel aastal põnevad Facebooki oksjonid, et laadast saaksid osa ka inimesed, kes kohapeale tulla ei saa, kuid soovivad anda panuse meie elukinkimise missiooni ning ühtlasi leida midagi isikupärast ja ainulaadset jõuluvana kingikotti,” lisas Retter. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.