"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD Löwenruh' pargis käis traditsioonilisel Kristiine jõululaadal ka jõuluvana Ardi, laval astusid üles Sõleke ning ansambel Tuulebant (0)
18. detsember 2022
Albert Truuväärt

Tänavusel jõululaadal tuli kokku ligi 18 kauplejat nii lähedalt kui ka kaugemalt, laval astusid üles KULLO rahvatantsuansambel Sõleke ning ansambel Tuulebant. Kohal oli ka jõuluvana Ardi.

Vaata galeriid (35)

Jõululaadale pani hoogsa alguse müügipunktide avamine, kus oli võimalik kaubelda nii toidu, joogi, mahetoodete, öko- ja tervisetoodete kui ka käsitöö ja muude toodetega. Lisaks müügipunktidele loodi erinevaid atraktsioone – võimalik oli sõita poniga kui ka kelgukoertega. Jõululaadal oli kohal jõuluvana Ardi, kes salmilugejaid maiustustega rõõmustas.

„Kristiine jõululaat osutus populaarseks ka sel aastal – tänavu loodi nii suurtele ja väikestele erinevaid tegevusi, mida varasemalt olnud ei ole, näiteks oli võimalik sõita kelgukoertega, mis paljudel meele rõõmsaks tegi,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning lisab, et Kristiine jõululaada pidamine on üks linnaosa üks uutest traditsioonidest. “Täname kõiki esinejaid ja kauplejaid”, lisas Riibe.

Laadal astusid üles Huvikeskus Kullo rahvatantsuansambel Sõleke. Esinesid kolm rühma: Stuudio 2, Stuudio 1 ja mudilaste ehk Mesimummide rühm.

Jõululaada lõpetas instrumentaal vokaalmuusika ansambel Tuulebant, mis viljeleb rahvalikus võtmes tantsumuusikat. Koosseis: Richard Ott Leitham (laul, lõõts), Karl Kobin (laul, viiul), Enver Lani (laul, basskitarr) ja Randmar Tuulemäe (mandoliin).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.