"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
video ja Galerii Mustamäe jõulukontserdil esinesid Elina Nechayeva ja Auli Teppo (0)
18. detsember 2022
Albert Truuväärt

Pühapäeval, 18. detsembril Tallinna Toomkirikus (Toom-Kooli 6) toimus Mustamäe jõulukontsert, kus esinesid sopran Elina Nechayeva ja pianist Auli Teppo.

„Mustamäel on saanud heaks traditsiooniks korraldada jõulude ajal kirikukontserte, nii ka tänavu. Mul on heameel kutsuda kõiki mustamäelasi pühapäeval, 18. detsembril kell 17 Tallinna Toomkirikusse nautima Elina Nechayeva ja Auli Teppo kaunist kontserti,“ kutsub Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats. „Kontsert on mõeldud mustamäelastele ja on kõigile tasuta. Kuna kohtade arv kirikus on piiratud (500), sai kontserti jälgida otseülekandes Mustamäe Linnaosa Valitsuse Facebookis, samuti Tallinna Toomkiriku veebilehel ja YouTube´s.“

Vaata galeriid (41)

Mustamäe jõulukontserdil tulid esitusele Bachi, Caccini, Vrona, Handeli, Mozarti, Gruberi, Coheni ning mitme teise kuulsa helilooja teosed ning armastatud jõululaulude popurrii.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.