"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Põhja-Tallinnas toimus selle aasta viimane jõulumaa (0)
18. detsember 2022
Pealinn

Sel pühapäeval, 18. detsembril toimus Stroomi rannapargis selle aasta viimane Põhja-Tallinna jõulumaa, kus tähistati neljandat adventi.

“Põhja-Tallinna jõulumaa toimub Stroomi rannapargis igal advendil ja 18. detsembril algusega kell 15 tähistame neljandat adventi. Külalisi ootavad tasuta lastemängud, sõita saab nii karusselli kui ka hobuvankriga ning toimuvad põnevad töötoad. Lapsi tuleb rõõmustama Jõuluvana,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap.

Põhja-Tallinna jõulumaa info Facebookis: https://fb.me/e/2pZODnvmA

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.