"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Elron pakub kõikidele jõuluvanadele perioodil 23.-26. detsember tasuta rongisõitu (1)
19. detsember 2022
Foto Elron

Igal aastal ja just eriti jõulude ajal on jõuluvanadel väga kiire ning neil on vaja palju ringi liikuda, et õigeks ajaks kõikide laste juurde jõuda. Kas sel aastal on Elron jõulutaatidele abiks, lubades neil 23.-26. detsembril kõikidel rongiliinidel tasuta sõita.

“Tasuta sõiduõiguse saavad päris jõuluvanad – ehk kõik need, kellel on traditsioonide kohaselt peas punane müts, seljas punane mantel ning kohev habe ees,” rõhutas Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Kulderknup.

“Üks tore ja staažikas jõuluvana, kes iga-aastaselt jõulude ajal rongiga sõidab põhjendas valitud transpordi eelistamist sellega, et nii jõuab ta mugavalt, kiirelt ja turvaliselt soovitud sihtpunkti. Rongis saab teinekord korraks isegi puhata, et siis taas rõõmsalt koos peredega jõululaule laulda, ettevalmistatud luuletusi kuulata ja lastele rõõmuks kingitusi jagada,” tõi  Kulderknup esile jõuluvanadelt saadud tagasiside.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

nüanss
23. dets. 2022 20:15
https://ypsilon.postimees.ee/7677205/ypsiloni-ametiyhing-tooandja-ei-saa-sundida-sind-kandma-pakapikumutsi