"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
täna kell 18 Nõmmel lõpetab muusika-aasta Maarja-Liis Ilusa tasuta kontsert (0)
20. detsember 2022
Foto Maiken Staak

Teisipäeval, 27. detsembril kell 18 toimub Nõmme Rahu kirikus (Võsu 5) Nõmme linnaosa aastalõpukontsert, kus esineb Maarja-Liis Ilus nii kaunite jõululaulude kui ka oma repertuaari parimate paladega.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on Maarja-Liis Ilus ka varem Nõmmel esinemas käinud ja alati kuulajatele kustumatu elamuse pakkunud. „Ka sel korral on oodata südamlikku ja kaunist kontserti, millega mööduvale aastale väärikas punkt panna,“ rääkis linnaosavanem.

Maarja-Liis Ilus on Eesti laulja, kes sai tuntuks juba varajases nooruses, olles Eesti Televisiooni lastestuudio laululaps. Maarja-Liis Ilus on võitnud laste lauluvõistlused „Laulukarussell“ ja „Täht sügistaevas“. 15-aastaselt sõlmis ta esimese eestlasena lepingu plaadifirmaga Universal Music ja sai Warnelilt ülemaailmse kirjastuslepingu. 1996. ja 1997. aastal esindas ta Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel. Maarja-Liis Ilusa tuntuimate lugude hulka kuuluvad „Kaelakee hääl“, „Keelatud maa“, „Lumeta“, „Läbi jäätund klaasi“ koos Rein Rannapiga ja „Puudutus“ koos Koit Toomega.

Nõmme aastalõpukontsert toimub 27. detsembril kell 18 Nõmme Rahu kirikus (Võsu 5), kus esineb Maarja-Liis Ilus. Kontserti korraldab Nõmme linnaosa valitsus ja see on kuulajatele tasuta! 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.