"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
T1 sai raudteepoolse sissepääsu ning uksed avas Sportland Outlet (0)
20. detsember 2022
Foto Andrei Ozdoba

Uuenduskuuri läbiv T1 keskus avas täna uue sissepääsu, mis asub keskuse raudteepoolsel küljel. T1-s avas uksed ka Sportland Outlet ning esimese ja teise korrusel vahel alustasid tööd uued eskalaatorid, teatas T1.

Avamislindi läbistasid mõõkadega spordiklubi Le Glaive vehklejad eesotsas Nikolai Novosjoloviga. Tseremooniad toimusid Henri Aruküla saksofonihelide, Siim Koppeli show-trummide ja tantsuklubi Lifedance koreograafia saatel.

„Aasta lõpp on T1-s suur avamiste aeg. Uut sissepääsu on kaua oodatud ning ühes hiljuti värske ilme saanud jalakäijate raudteetunneliga hõlbustab see keskusesse tulekut Ülemiste poolelt. T1 keskaatriumis olevate eskalaatoritega saavad külastajad hästi liikuda T1 kaubanduskorruste vahel. Mõlemad uuendused olid hädavajalikud, mis tulid lõppeval aastal ellu viia,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Sportland Outlet asub T1 esimese korruse ligi 670-ruutmeetrisel pinnal, kuhu pääseb mugavalt nii uuest sissepääsust kui ka keskaatriumist.

„Sportlandil on keskne roll Eesti inimeste spordi- ja liikumisharrastuste edendamisel ning nende outlet’ide võrgustiku laienemine T1 keskusesse on väga tervitatav. Spordi- ja vabaajakaupade poodide lisandumine T1 oli väga oodatud ja nii laieneb keskuse kaubavalik,“ märkis Hõbe.

Hiljuti avati T1 teisel korrusel ligi 1100-ruutmeetrise müügipinnaga Rademar Outlet ja selle naabriks olev 900-ruutmeetrise pinnaga Denim Dream Outlet. Esimesel korrusel jätkab outlet’ina jalatsipood Salamander.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.