"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
video Tondiraba parklas põles sõiduauto lahtise leegiga, inimesed põlengus kannatada ei saanud (0)
20. detsember 2022

Täna hommikul kell 9.00 süttis Tondiraba Halli juures asuvas parklas sõiduauto.  Põlengule reageeris munitsipaalpolitsei (mupo), kuid  plahvatusohu tõttu  ei olnud võimalik käsikustutsballoone kasutada , mistõttu tuli kutsuda tuletõrje. Inimesed põlengus kannatada  ei saanud.

Auto omaniku sõnul põhjustas põlengu katkine sumbuti ja omaniku sõnul andis ta ehk liiga kõvasti gaasi.  Auto süttis lahtise leegiga ja kuulda oli ka väiksemaid plahvatusi.  Mupo ülesandeks oli tagada, et  lähedalasuvad autod ja inimesed ei satuks ohtu ning et  inimesed ei hingaks sisse mürgiseid gaase.  Autoplõengu kustutas tuletõrje ja sõiduauto läheb mahakandmisele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.