"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Politsei tabas teisipäeva hilisõhtul Nõmmel purjus mehe, kes kahjustas noaga 15 sõiduautot (3)
21. detsember 2022

Politsei sai teisipäeva hilisõhtul teate, et Nõmmel Valdeku tänaval lõhub võõras mees sõidukite aknaid. Politsei reageeris teatele kohe ja tänu helistaja antud täpsele kirjeldusele pidas mehe loetud minutitega sündmuskoha lähedal kinni.

Selgus, et 43-aastasel purjus mehel oli kaasas ka nuga. Kokku kahjustas ta 15 autot, mille kohta tuleb mehel politseile selgitusi anda.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

romka
28. dets. 2022 09:50
Ehk soovis sooja tuba ja tasuta sööki 3 korda päevas.Teenendus Tallinna Vanglas tasemel.Soovitan soojalt.Ise jäin täiesti rahule.Isegi aasta ei teinud suitsu ega tilkagi alkot.Kuu ülalpidamine pidavat 2200 maksma.Riigil raha laialt.
Aleks
27. dets. 2022 02:53
Keerasite riigikorda prs ja imestate miks inimistel kattus sõidab?
selgitus
22. dets. 2022 12:27
"Paha tuju sest raha põle."