"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ajalehe Stolitsa peatoimetajaks saab Anna Gudõm-Prihhodko (0)
22. detsember 2022
Foto Albert Truuväärt

Tallinna nädalalehe Stolitsa peatoimetajaks valiti avaliku konkursi tulemusel Anna Gudõm-Prihhodko.

Tallinna Strateegiakeskuse kommunikatsiooniteenistuse meediajuhi Kirstiina Rossmani sõnul jõudis lõppvooru kaks tugevat kandidaati. „Juhtimiskogemuste, ajakirjanduslike kompetentside ja intervjuu tulemusel osutus valituks Anna Gudõm-Prihhodkole,“ ütles Rossman.

Anna Gudõm-Prihhodko on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse eriala ning tal on mitmekesine kogemus Eesti Rahvusringhäälingust. Kogemused trükimeedias sai ta Postimehe venekeelse väljaande väljastatava toimetajana ning viimase viie aasta jooksul Vestnik Tartu peatoimetajana.

Anna Gudõm-Prihhodko märkis, et saab väljaande arendamise konkreetsetest suundadest rääkida pärast seda, kui ta Stolitsa toimetuse töö ning ajalehe sihtauditooriumi, selle huvide ja ootustega paremini kursis on. „Minu arvates on igas toimetuses otsustava tähtsusega meeskond. Nende inimeste soov teha koostööd ühise eesmärgi nimel, näidata initsiatiivi ja osata vastutada tehtud otsuste eest, kasutada enda kogemust, kuid mitte loobuda uutest võimalustest, oskustest ja teadmistest,” rõhutas ta.

Stolitsa uus peatoimetaja asub ametisse 23. jaanuaril 2023.

Stolitsa praeguse juhi Aleksandr Tšaplõgini tööleping lõpeb 2. jaanuaril 2023. Vastavalt ametijuhendile täidab üleminekuperioodil peatoimetaja ülesandeid vanemtoimetaja.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.