"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
MARGIT: Rahu, rahu ja veel kord rahu! (0)
22. detsember 2022
Margit. Foto: Dmitri Povilaitis

„Rahu, rahu ja veel kord rahu,“ soovis Margit. „See on mu suurim soov nii jõuludeks, kui ka igapäevaelus,“

On jõuluaeg ja Pealinn uuris mida see linlaste jaoks täheldab. Kus ja kellega jõule peetakse ning kumb on tähtsam – kas materiaalne väärtus või hingesoojus?

„Inimesed on mures,“ nentis Margit. „Eriti vanemad inimesed, kes on juba niigi palju halba oma elus näinud. Milleks seda jama korrata? Kasvatame lapsi, elame rahus, mida veel tahta? Minu jaoks kõige suurem väärtus on alati olnud mu perekond. See on ka suurim kingitus, kui pere on koos ning kõik on terved ja rõõmsad. Jõule tähistame tavamoel. Ikka perega, maal, suure laua taga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.