"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
MATTHIAS JA LAURA: Parim kingitus on, kui saad lähedastega koos olla (0)
22. detsember 2022
Matthias ja Laura. Foto Dmitri Povilaitis

„Meie jaoks on alati olulisem olnud hingesoojus ja võimalus oma peredega kokku saada, et kasvõi natuke aega koos veeta,“ rääkisid Matthias ja Laura. „Elame päris kaugel oma vanematest ja võimalusi kokku saada paraku ei ole väga palju.“

On jõuluaeg ja Pealinn uuris mida see linlaste jaoks täheldab. Kus ja kellega jõule peetakse ning kumb on tähtsam – kas materiaalne väärtus või hingesoojus?

„Kingime ikka midagi teineteisele, aga need ei ole kallid, pigem sümboolsed kingitused,“ jätkasid Matthias ja Laura. „Parim kingitus on, kui saad lähedastega koos olla. Selle aasta suurim soov, nagu ka paljudel teistel maailmas, on et oleks rahu ja elu oleks turvaline.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.