"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kraavikrõlli lasteaia lapsed meisterdasid Nõmme sotsiaalmaja elanikele jõulukingitusi (3)
23. detsember 2022
Nõmme LOV

Nõmme sotsiaalmaja pansionaadis toimus 21. detsembril jõulupidu, mille raames anti sealsetele elanikele üle ka Kraavikrõlli lasteaia laste poolt valmistatud jõulukingitused. Sotsiaalmaja elanikele oli jõulutervitusi ja häid soove tulnud jagama ka Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri ja Nõmme Rahu koguduse abiõpetaja Marek Alveus.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul valmistavad laste poolt meisterdatud kingipakid alati kõrges eas pansionaadielanikele suur rõõmu. „Isetehtud kingitustes peitub teatav südamlikkus ja soojus, mis tekitab õige jõulutunde,“ rääkis Kuri.

Seda kinnitas ka Kraavikrõlli lasteaia õppejuht Eve Külmallik, kelle sõnul tegi südame soojaks, kui märtsikuus helistas üks 96-aastane proua ja ütles, et rõõmustab iga päev ikka veel detsembris saadetud jõulukaardi üle. „Oma kõnega soovis ta lapsi tänada ja selline positiivne tagasiside rõõmustab kõiki. See näitab, et teeme õiget asja,“ ütles ta.

Nõmme sotsiaalmaja jõulupidu toimus 21. detsembril. Jõulupeo juhatas sisse Nõmme sotsiaalmaja direktor Maarika Kärp. Külalistena olid kohale kutsud ka Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri ja Nõmme Rahu koguduse abiõpetaja Marek Alveus. Ühiselt saadi osa südamlikust kontserdist, kus kaunite jõululauludega astus üles Ott Indermitte koos kitarrist Paul Danieliga. Enne piparkookide, kommide ja glögiga maiustamist käisid pansionaadi elanikele kinke jagamas päkapikud. „Sel korral oli päkapikkude töökojas valminud nii palju südamega valmistatud kingitusi, et neist jagub nii sotsiaalmaja elanikele kui ka kodudes elavatele eakatele. Suur tänu neile,“ kiitis Nõmme sotsiaalmaja direktor Maarika Kärp Kraavikrõlli lasteaia suuri ja väikeseid päkapikke.

Kraavikrõlli lasteaia lapsed meisterdasid pühadekaarte, jõuluingleid ning küpsetasid piparkooke Nõmme sotsiaalmaja klientidele. Kingituse eesmärgiks oli tuua jõulurõõmu ka nendele inimestele, kes muidu võib-olla pühadetervitust ei saa. Kokku valmistati 124 kingitust, mis koosnesid laste valmistaud inglitest, maitsvatest värviküllastest piparkoogidest ja ilusatest heade soovidega kaartidest.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Päkapikk
5. jaan. 2023 22:55
Kontsert ja kirjeldatud üritus oli vaid pansionaadi elanike jaoks.Korteri elanikke sinna ei lubatud,nemad laulsid üheksakesi koos direktoriga juba varem.Päkapikud lasteaiast on seda teinud juba aastaid,kuid kontsert vaid pansionaadile toimus esmakordselt,varem pidas majarahvas jõulupidu ühiselt-pansionaat, korterite elanikud ja maja töötajad.
Eluvaatleja
24. dets. 2022 10:32
Kus siis need õnnelikud vanurid on ? Pildil ainult kolm ametnikku end reklaamimas .
Sotsiaalmaja elanikele oli jõulutervitusi ja häid soove tulnud jagama ka Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri ja Nõmme Rahu koguduse abiõpetaja Marek Alveus.
23. dets. 2022 23:42
vaadake , nad on pildil, soovide jagajad- Kuri ja Alveus, kolmas on siis sotsiaalmaja dir. ilmselt. välimust ärge pange tähele:), foto disainis toimetaja. p.s oleksin eelistanud lasteaia ühispilti , kes valmistasid ja üleandjaid- vastuvõtjaid , teise pildina. Raske lugu see tänane mullitav digiajastu. Peaasi, et ei aetaks segi tiigrit ja ilvest. Tulemus ei pruugi olla köitev nagu on näha tiigrihüppest ja EV asjaajamistest.