"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Lastemuuseum Miiamilla kutsub pakkimispeole 28.-30. detsembril (0)
23. detsember 2022
Miiamilla

28.-30. detsembril kutsub Lastemuuseum Miiamilla heitma viimast korda pilku maja praegusele näitusele ja ootab algaval remondiaastal ise küllakutseid.

Muuseumi uuendamisel on koostööpartneriks MOTOR, kes tulevase näitusekujunduse on loonud koos KOKO arhitektidega. Näituse valmistamine hõlmab remonti, uue mööbli loomist, interaktiivseid eksponaate, graafilist disaini, multimeedialahendusi. MOTOR’i graafiline disainer Gertu Kallas võttis põnevil vastu selle väljakutse, mis tema sõnul on nagu lasteraamatu illustreerimine, kuid muuseumi vormis.

Uue ekspositsiooniga lastemuuseum on kavas avada 2024. aasta alguses. Senikaua jätkuvad muuseumitunnid lasteaedades ja teistes Tallinna Linnamuuseumi filiaalides. Samuti tehakse õuesõppetunde, lastetuure ja muuseumiväliseid üritusi.

Miiamilla tegevused leiab ka Facebookis ja Intagramis.
Muuseumiga saab ühendust võtta tel 601 7057, mm@linnamuuseum.ee.

Uuendustest lähemalt loe muuseumi kodulehelt, samast leiab ka pakkimispeo info.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.