"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Maxima lühendab pühade ajal kaupluste lahtiolekuaegasid (1)
24. detsember 2022
Albert Truuväärt/Pilt on illustratiivne

Maxima kauplused on eesootava jõulunädalavahetuse ning järgmisele nädalavahetusele langeva aastavahetuse ajal avatud tavapärasest lühemalt, jõululaupäeval ja vana aasta õhtul suletakse kauplused valdavalt õhtul kell kaheksa.

“Jõululaupäeval ehk 24. detsembril on meie kauplused üle Eesti avatud üldjuhul kuni kella 20 õhtul ehk kaks tundi tavapärasest vähem ning ka jõulu esimesel pühal 25. detsembril avame ka pisut hiljem ehk harjumuspärase kella 8 ajal kell 10 hommikul,” lausus Maxima Eesti turunduse ja kommunikatsiooniosakonna juht Maris Kivi.

“Meie ööpäevaringselt avatud Maxima XXX kauplused Tallinnas Linnamäe teel ning Ehitajate teel sulevad samuti 24. detsembril erandkorras uksed kell 21 ning poed avatakse taas järgmisel hommikul kell 10,” märkis Kivi.

Aasta viimasel päeval, 31. detsembril, sulgevad Maxima kauplused samuti enamuses uksed kell 20 õhtul, välja arvatud eelviidatud Linnamäe tee ja Ehitajate tee XXX ning Pärnu XXX supermarketid – need on vana aasta õhtul avatud kuni kella 22.

“Uue aasta esimesel päeval avatakse kõik meie kauplused uksed kell 12 päeval,” lisas Kivi.

25. detsembri õhtul ja 26. detsembril on kauplused valdavalt avatud tavapärastel aegadel, välja arvatud mõned üksikud, kus lahtiolekuaegasid on tunni võrra vähendatud. Kõikide kaupluste täpsed lahtiolekuajad on leitavad Maxima kodulehelt aadressil https://www.maxima.ee/lahtiolekuajad.  

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lugege seda artiklit ja küsige, kas see on eesti keel?
27. dets. 2022 02:00
see on pläramisemasina tekst. vajalik on selge ja lühike ülevaade, uskumatu sellist jaburdust ajab üle 25 aasta erinevates valdkondades töötanu. Õnneks on MAXIMA lehel viite järgi tabel arusaadavam. Kas on siis üldse sellise lobaga artiklit vaja sissejuhatuseks? Kuidas peaksid eesti keelt suutma õppida Lukase nõude järgi muulased kui omadel on sassis?