"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Ida-Tallinna keskhaiglas sündis jõulude ajal 15 last (0)
27. detsember 2022
Foto Pixabay

Ida-Tallinna keskhaigla (ITK) sünnitusmajas sündis jõulude ajal 15 last, neist 7 tüdrukut ja 8 poissi.

Jõululaupäeval, 24. detsembril sündis ITK sünnitusmajas kuus last – neli poissi ja kaks tüdrukut, Jõulu esimesel pühal, 25. detsembril sündis kolm last – kaks tüdrukut ja üks poiss ning jõulu teisel pühal, 26. detsembril sündis kuus last – kolm tüdrukut ja kolm poissi.

Eelmisel aastal sündis ITK sünnitusmajas kolme päevaga 24 last.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.