"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Aastavahetuse õhtu ja öö toovad muudatusi ühistranspordis, Vabaduse väljaku läheduses peatuvad ühissõidukid ümbersõidule (0)
30. detsember 2022
Foto Ilja Matusihis

Aastavahetuse õhtul ja ööl suunatakse tavapäraselt Vabaduse väljaku läheduses peatuvad ühissõidukid ümbersõidule ning pikendatakse linna põhisuundi teenindavate ühistranspordiliinide tööaega.

Aastavahetuse õhtul, 31. jaanuaril suunatakse seoses aastavahetuse kontserdiga Vabaduse väljakul alates kella 21-st ümbersõidule trolliliinid number 1 ja 3 ning bussiliinid 3, 5, 16, 17, 17A, 18, 18A, 20, 20A, 21, 21B, 23, 24, 36, 40, 41, 41B, 42 ja 73

Kõigil neil liinidel jääb ära Vabaduse väljaku peatus ja lisaks mõni peatus enne või pärast seda. Ümbersõidule suunatud liinid ei püsi tavapärases sõidugraafikus ning kesklinnas võib pikeneda jalgsikäigumaa pikkus peatustesse. 

Bussi- ja trollibussiliinide liikumisteede muudatuste kokkuvõttev skeem ❌ ära jäävad peatused;

31. detsembri õhtul kell 23 katkestatakse trammiliiklus liinidel number 3 ja 4 ja nende on käigus alates kell 23 ajutine trammiliin number 7 Kopli – Lennujaam

Täiendavaid väljumisi lisatakse kesköö ja kella 3.30 vahel trammiliinil number 2 Hobujaama peatusest, trolliliinidel number 1 ja 3 Tõnismäe peatusest ning bussiliinidel number 1, 18, 40, 42, 60, 63, 67 ja 68 kesklinnast.  Täpsem info sõiduplaanide ja muudetud liikumisteede kohta koos kaardi ja reisiplaneerijaga on kättesaadav Tallinna transpordi kodulehel https://transport.tallinn.ee/

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.