"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Andres: Meie jaoks on alati jõulud olnud tähtsam pidu, kui aastavahetus (1)
30. detsember 2022
Andres

Jõulud on vaikne perepidu, kus me kingime kingitusi ja oleme perega koos. Tavaliselt oleme jõulude ajal maal vanaema juures. Üritame oma lapsi kasvatada nii, et nad hindaksid juba lapsepõlvest põhilisi pereväärtusi ja saaksid nautida elu ilma telefonita – lihtsalt jalutades metsas, kelgutamas ja suusatamas. Aastavahetus on olnud selline mürarikas pidu, kus paugutatakse terve öö läbi. Väga tore, et sel aastal Tallinn palus loobuda paugutamisest ja annetada see raha hoopis kodututele loomadele. See on igati õige mõte.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

uurija
30. dets. 2022 19:46
https://www.harjuelu.ee/kust-said-joulud-tegelikult-alguse/