"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Nataly: Sel aastavahetusel oleme Egiptuses, sest talvine külm ja pimedus tõesti väsitab (0)
30. detsember 2022
Nataly

Sel aastavahetusel oleme Egiptuses, sest talvine külm ja pimedus tõesti väsitab. Vähemalt nädal aega saame sooja ja päikest nautida. Meri peaks seal külm olema, aga õhk on ikka soe. Oleme perega kõik pühad koos veetnud ja jõuluvanalt kingitusi vastu võtnud. Nüüd proovime natuke meelelahutust ka saada, sest muidu tuleb talvine depressioon. Tahaks vahetada must-valge pildi akna taga värvilise vastu. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.