"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Pille: Lähme Vabaduse väljakule, kus lubatakse kontserti ja lasershowd (0)
30. detsember 2022
Pille

Jõulud on läbi ja kingitused on käes. Aastavahetus on veel ees, aga pole eriti jõudu ega jaksu pidutseda. Lähme võib-olla Vabaduse väljakule, kus lubatakse kontserti ja lasershowd paugutamise asemel. See on hea mõte, et see kasulik eriti ei ole ja lemmikloomad väga kardavad seda. Vaatame pärast internetis, kus olid kõige võimsamad ilutulestikud maailmas. Mõned on tõesti ilusad. Eriti Hiinas ja sealkandis. Tahaks ikkagi paluda veel ja veel, et maailmas saaks rahu tagasi ja lõpeksid kõik sõjad, et saaks normaalselt ja turvaliselt edasi elada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.