"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
video Aastavahetusel toimus Haaberstis suurejooneline kontsert (0)
31. detsember 2022
Pilt: Haabersti linnaosavalitsus

Aastavahetusel toimus Õismäe tiigi ääres esmakordselt suurejooneline uusaastakontsert. 31. detsembril, algusega kell 23.00 esines Õismäe tiigi kaldal Itaalia superstaar Benassi Bros feat Dhany. Kontsert oli tasuta.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et sel aastal toimub Õismäe tiigi kaldal suurejooneline uusaastakontsert. „Eelmisel aastal toimus Õismäe tiigi kaldal jõululaat ning aastavahetusel korraldas linnaosavalitus ilutulestikku. Tallinn on tänavu loobunud aastavahetuse ilutulestikust. See õige otsus, sest igal aastal valmistab ilutulestik stressi loomadele ning lindudele,“ ütles linnaosavanem ning pöördus linlaste poole palvega loobuda samuti ilutulestikust ning soovitas selle asemel teha annetus mõnele loomadega tegelevale organisatsioonile.

„Ilutulestiku asemel toimub Õismäe tiigi ääres esmakordselt suurejooneline uusaastakontsert. Haabersti aastavahetuse pidu algab 31. detsembril üks tund enne südaööd. Õismäe tiigi kaldal astub lavale laulja Eduard Toman ning Itaalia superstaar Benassi Bros feat Dhany. Haabersti uusaasta kontserdil kõlavad sellised megahitid nagu Satisfaction, Every single day, Hit my heart, Make me feel illusion, Let it go, Summer part ja teised. 

Tulge ise ning võtke kaasa ka sõbrad ja tuttavad. Saadame ära vana-aasta ja tervitame koos uut 2023. aastat! Saame kokku Õismäe tiigi promenaadil kell 23.00,“ kutsus linnaosavanem kontserdile. Haabersti uusaastakontsert algab kell 23.00 Õismäe tiigi kaldal ning pidu kestab kella 01.00-ni. Kontsert on tasuta. Ilutulestikku linnaosavalitus tiigi ääres ei korralda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.