"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
ANNE VESKI: Uuelt aastalt ootan rahu – see on kõige tähtsam (0)
31. detsember 2022
Anne Veski. Foto: Scanpix

Lõppev aasta on olnud sündmuste- ja ohtuderohke. Pealinn küsis tuntud linlastelt, mis jääb neile seda meenutama ning mida ootavad nad uuelt aastalt.

Läks hinge, kuidas inimesed pärast piiranguid kokku saada igatsesid
Laulja Anne Veski

Kõige rohkem läks mulle lõppeval aastal hinge jaanituli Jüris, sest nii suurt rahvahulka polnud ma juba ammu näinud. Inimesi oli nagu murdu! Vaatepilt oli väga uhke. See andis märku sellest, kui väga meie inimesed pärast koroonapiiranguid ühiseid kokkusaamisi ja meelelahutust vajavad. Pani ju koroonapuhang kõik esinemised pikale pausile.

Eelmisel esmaspäeval tegime bändikaaslastega endale kingituse ja sõitsime Tartusse esinema rongiga. Tuisk oli nii vägev, et ühistransporti eelistada tundus igati mõistlik. Auto asemel kindlasti märksa kindlam valik! Vana aasta lõpp ja ka jaanuar on meile väga töised, puhata saab ehk veebruaris. Järgmiselt aastalt ootan eelkõige rahumeelseid sõnumeid ja positiivseid uudiseid. Rahusõnum on kõige tähtsam!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.