"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
GERD KANTER: Aasta eredaim hetk oli minu õpilase maailmameistriks tulemine (0)
31. detsember 2022
Gerd Kanter. Foto: Albelt Truuväärt

Lõppev aasta on olnud sündmuste- ja ohtuderohke. Pealinn küsis tuntud linlastelt, mis jääb neile seda meenutama ning mida ootavad nad uuelt aastalt.

Aasta eredaim hetk oli minu õpilase maailmameistriks tulemine
Olümpiavõitja Gerd Kanter

Eredaim hetk mööduval aastal oli see, kui minu õpilane võitis kettaheites maailmameistri tiitli. See oli väga eriline tunne! Suur osa kuldmedalini jõudmisel oli küllap selles, et MM-iks valmistudes saime vähemalt pool aega veeta Eestis. Siinsel keskkonnal ja Tallinnal oli võidule märkimisväärne mõju. Käisime mitmel pool laagrites ja ka võistlustel, kuid enamuse ajast veetsime Tallinnas. Keskkonnavahetus mängis sportlase jaoks soodsat rolli.

Saime treenida Kadriorus ja linna spordihallis, kus tingimused head. Järgmisel aastal plaanime treeningutega Tallinnas jätkata. Sloveenias, Horvaatias ja ka näiteks Tenerifel on samuti plaanis trenni teha. Ootame edu MM-il järgmiselgi aastal. Suures pildis tahaks loota, et koroonaviirus tõesti taandub ja tavaline elurütm taastub. Õnneks oli juba sel aastal märksa vabam reisida ja liikuda, selles mõttes oli lihtsam.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.