"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinnas Õismäel toimunud liiklusõnnetuses hukkus jalakäija (0)
31. detsember 2022
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Politsei sai kell 18 teate liiklusõnnetusest esialgse infoga, et Õismäel Meistri bussipeatuse juures on inimene jäänud auto alla. Kahjuks ei õnnestunud päästjatel ja meedikutel inimelu päästa ning 71-aastane mees suri sündmuskohal.

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Taavi Kirsi sõnul selgitab politsei õnnetuse täpsemad asjaolud alustatud kriminaalmenetluse käigus. „Esialgsetel andmetel on põhjust arvata, et sõiduauto Citroen Berlingo ja jalakäija kokkupõrge võis toimuda peatuspaigast hoopiski eemal. Mees jäi ilmselt auto alla kinni ja lohises Meistri bussipeatuseni kaasa,“ selgitas Kirss.

Citroeni juhtinud 48-aastane mees oli kaine ja omab vastava kategooria juhtumisõigust.

Politsei palub kõigil, kel on selle raske liiklusõnnetuse kohta infot või kui keegi omab sellest õnnetusest näiteks pardakaamera salvestist, sellest politseile teada anda emaili pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.