"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Aastavahetus möödus mupo jaoks rahulikult, aga töiselt (0)
01. jaanuar 2023
Mupo

Aastavahetus möödus mupo jaoks rahulikult, aga töiselt – patrullinspektorid oli koos politseiga väljas Vabaduse platsil, et jälgida sealset olukorda ja pidu nautima tulnud inimestele vajadusel nõu ja abi pakkuda.

Mupo välijuhi Aleksandr Kuke sõnul vajati abi seinast-seina küsimustes: alates ühistranspordi liikumisest kuni WC-de asukohani. Tund pärast südaööd tuli lahendada probleem ülemeeliku seltskonnaga, kes oli tellinud endale limusiini ja sellega linnas lõbusõitu tegi.

„Sõidu lõppedes selgus aga, et seltskonnal polnud piisavalt raha, et teenuse eest tasuda ning limusiini juht pöördus korrakaitsjate poole. Selgus, et  lustlikus meeleolus noored olid alles mõne tunni eest tutvunud ja otsustanud ühiselt aastavahetust tähistada. Nii tellitigi limusiin ja sõideti kesklinnas ringi. Tasumisel leidis aga üks osapool, et summa on ebaproportsionaalselt suur ning raha nagu polnudki.Fikseerisime olukorra ja tegeleme teemaga edasi järgmisel nädalal,“ ütles Kukk.  

Koos politseiga tuli taltsutada ägedasse peomeeleollu jõudnud noormeest, kelle politsei lõpuks kainestusmajja toimetas. Turvalisuse eesmärgil manitseti pürotehnikat kasutavaid seltskondi. „Üldiselt valitses sõbralik peomeeleolu –  sooviti head aastavahetust ning tänati, et korrakaitsjad kohal on ning tänuväärset tööd teevad“.

Soovime kõigile head uut turvalist aastat!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.